Råd om roulette

Att spela roulette är egentligen väldigt enkelt. Du behöver inte ha några förkunskaper. Det finns en hel del olika strategier när det gäller roulettespel; de anser vi att du inte behöver fästa så mycket vikt vid eftersom roulette inte är något sannolikhetsspel. Däremot kommer vi ge dig ett antal goda råd som du kan ha i åtanke när du sitter framför roulettebordet.

  1. Var alltid nykter då du spelar. Annars kommer du att förlora ditt omdöme och din analys av spelet blir påtagligt sämre. Nästa morgon kommer du att undra varför din plånbok är tom och hur det gick till. Har du druckit så är sannolikheten stor att du egentligen gör av med mer pengar än du har råd med.
  2. Sätt upp en maxgräns för hur mycket pengar du får lägga på roulette och håll benhårt på den. Annars är risken stor att du bara kommer att fortsätta plånboken om du är inne i en förlorande trend. Träget spelande garanterar tyvärr inga vinster, utan slumpen styr alltid.
  3. Hitta en eller ett par sajter på nätet där du kan spela roulette gratis. Det ger dig en möjlighet att lära känna spelet utan att du riskerar att förlora några egna pengar. Utnyttja de bonuserbjudanden som finns när du sätter in pengar på en sajt. Du ska så långt som möjligt undvika att förlora eget kapital.
  4. Välj spel med europiska hjul, det vill säga de som har en enkel nolla (grön nolla). De amerikanska rouletthjulen har en nolla och en dubbelnolla. Oddsen är mer fördelaktiga på de europeiska hjulen (som även kallas ”singel zero roulette”).
  5. Kom ihåg att varje gång rouletthjulet snurrar så gäller nya förutsättningar. Matematiska beräkningar i förberedande syfte kommer alltså inte att hjälpa dig. Slumpen styr. Roulette är helt enkelt inte samma spel som Black Jack.